Magasin solgt

Magasin-ejendomme får ny ejer efter handel til over 4 …

Estate Media – Magasin-ejendomme får ny ejer efter handel til over 4 milliarder kr.

26. okt. 2022 — Magasin-koncernen bliver igen herre i eget hus. Stormagasinernes ny ejer har nemlig købt de fire ejendomme, hvor magasinet har til huse, …

Stormagasinet Magasin får nye ejere – Berlingske

Stormagasinet Magasin får nye ejere

28. maj 2021 — Landets bedst kendte stormagasin, Magasin, er blevet solgt. Den tyske familiejede koncern Peek & Cloppenburg har købt Magasin, …

Den tyske familieejede koncernt Peek & Cloppenburg har købt Magasin du Nord. Magasin fortsætter som et uafhængigt selskab under den nuværende direktion.

Magasin i kæmpehandel: Køber ikoniske ejendomme tilbage

26. okt. 2022 — I november 2004 blev koncernen solgt til et islandsk køberkonsortium, M-Holding, med selskabet Baugur Group i spidsen. I februar 2009 gik Baugur …

I godt og vel et årti har Magasin du Nords ikoniske bygning på Kongens Nytorv og resten af de landsdækkende butikker været i hænderne på ATP Ejendomme og PensionDanmark, men nu sælges de markante ejendomme igen tilbage til stormagasinets ejere.

Magasin er blevet solgt til tysk selskab – Byens Ejendom

Magasin er blevet solgt til tysk selskab

28. maj 2021 — Familieejet tysk selskab har købt stormagasinet, der i slutningen af 2020 blev sat til salg for op mod 1,6 milliarder kr.

ByensEjendom formidler viden om byudvikling i Danmark via artikler, konferencer og kurser om investering, udvikling og projekter.

Magasin-ejendomme solgt

26. okt. 2022 — Magasin-ejendomme solgt. De 4 Magasin-ejendomme på Kongens Nytorv, i Lyngby, Aarhus og Odense sælges nu tilbage til stormagasinets ejere, …

ByensEjendom formidler viden om byudvikling i Danmark via artikler, konferencer og kurser om investering, udvikling og projekter.

Nye ejere: Magasins shoppingcentre solgt til udlandet

Magasin er solgt (2021)

28. maj 2021 — I dag er Magasins syv shoppingcentre i Danmark blevet solgt til tyske ejere. Det skriver Berlingske. Det er den tyske familiejede koncern, Peek …

I dag er Magasins syv shoppingcentre i Danmark blevet solgt til tyske ejere. Det skriver Berlingske.

Magasin du Nord solgt – Fashion Forum

28. maj 2021 — Siden 2009 har Magasin været drevet af den britiske stormagasinkæde Debenhams, som dengang opkøbte foretagendet for 101 millioner kroner.

Solgte Magasin-ejendomme har en værdi på over 4 milliarder

Solgte Magasin-ejendomme har en værdi på over 4 milliarder — EjendomsWatch

27. okt. 2022 — ATP Ejendomme og Pensiondanmark vil ikke røbe prisen for de fire Magasin-ejendomme, man annoncerede solgt onsdag.

ATP Ejendomme og Pensiondanmark vil ikke røbe prisen for de fire Magasin-ejendomme, man annoncerede solgt onsdag. Seneste årsrapporter giver dog en indikation af niveauet.

Magasin du Nord har fået ny ejer – Branchebladet TØJ

31. maj 2021 — Den danske stormagasinkæde har længe været på udkig efter nye ejere. Nu er Magasin solgt til en tysk modekoncern.

Magasin er blevet solgt | BT Erhverv

Magasin er blevet solgt | BT Erhverv – www.bt.dk

28. maj 2021 — Magasin har siden 2009 været drevet som et selvstændigt selskab, dog under det britiske firma Debenhams. Peek & Cloppenburg fortsætter i samme …

Stormagasinet Magasin er blevet solgt.

Keywords: magasin solgt